Textile Fashion Center
Textile Fashion Center
Social RSS Instagram Facebook Twitter RSS
2016 . 03 . 10

Storyn om Ullared

Från garagebutik till Skandinaviens största besöksmål. Styrelseakademien bjuder in till frukostmöte där vi får lyssna till berättelsen om Ullared.                          

Berättelsen om Gekås i Ullared är en välkänd framgångssaga – men en av huvudpersonerna håller sig i kulisserna bortom det mediala strålkastarljuset. Möt advokat Ulf Öjerklint på Gärde Wesslau i Borås som verkar utan att synas. Som styrelseordförande har han varit med på den exempellösa resan från garagebutik till Sveriges största besöksmål.

Ulf Öjerklint har arbetat på Gärde Wesslau sedan 1984 med små och stora företag i alla förekommande juridiska frågor. Han är också verksam i flera bolagsstyrelser, även om han värjer sig för epitetet ”styrelseproffs". När Ulf tillträdde 1991 omsatte Gekås 300 miljoner. Idag ligger omsättningen på cirka 5 miljarder, med en vinst på en halv miljard och omkring 5 miljoner klienter som möts av snart 2 000 anställda. Liseberg, Vasamuseet och alla andra turistmål får se sig slagna av lågprisvaruhuset i det halländska inlandet.Torsdag 10 mars kl 7.15-8.45 (frukost 7.15.7.45)
Anmäl dig på

www.styrelseakademien.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


SHARE: