Snabbvalsmeny

28 Mar
  • Affärsmodeller
  • Borås Yrkeshögskola

Affärsmodeller som fungerar och erbjudanden som säljer

Affärsmodeller som fungerar och erbjudanden som säljer- Robert Elm

”Jag har de senaste åren lärt mig att företag som aktivt applicerar ett visuellt designtänk i strategiarbetet har nått fantastiska resultat. En djupare kunskap om kunder och marknad, högre engagemang bland medarbetare och en starkare tillväxt. Det är inte förvånande att de fokuserat på företagets viktigaste utmaning – att utveckla attraktiva produkter och tjänster som kunder faktiskt vill ha”


Seminariet är en hands-on workshop i hur affärsmodeller och värdedesign används för att accelerera förändring i ditt företag. Du får verktyg, förmåga och inspiration att klargöra vad din organisation behöver förstå om era kunders behov, hur ni kommer fram till denna insikt och vad ni ska åstadkomma för att hjälpa era kunder att nå sina mål.

Kl. 9.00- 11.45, Textile Fashion Center.

För mer info: Klicka här

Morgonen avslutas med en paneldebatt med Robert Elm som moderator. Panelen består av Erik Hedlund (Eton), Johan Drotz (Teknikcollege), SpeedGroup.

Robert Elm- Affärsmodellsinnovatör och affärsarkitekt. 
Robert har arbetat ett flertal år inom Scania, ABB och Bombardier med att leda digitala transformationsprogram samt att i EU-kommissionen driva harmonisering av infrastruktur för transportindustrin. Idag är Robert entreprenör, rådgivare och föreläsare med passion att utmana etablerade affärs- och verksamhetsmodeller.