Snabbvalsmeny

18 Okt

E-handelsbutiken är död – öppen gästföreläsning!

E-handelsbutiken är död!

En sammanfattning av trendspaning och omvärldsbevakning av e-handel som begrepp och vart vi är på väg gällande digital handel inom snar framtid. Vi får följa med på en resa som spänner sig över det korta ögonblick i historien där e-handel har bedrivits och vart vi enligt föreläsaren är på väg och inte minst, hur e-handeln kommer att förändras och te sig inom en snar framtid.

Vart och när?

Garfveriet, kl. 9:00 – 11:00, den 18 oktober, Textile Fashion Center.

Välkommen att inspireras och knyta nya kontakter på denna öppna gästföreläsning inom ramen för utbildningen Digital Business Developer på Borås Yrkeshögskola.

Stephan Burman bor i Borås arbetar som Senior Business Consultant, Digital Growth på Alite Internationals kontor i Göteborg. Stephan har en lång och gedigen bakgrund inom e-handel och har arbetat med det sedan 1997. Han har varit involverad i digitala omvandlingsprojekt för mer än 25 olika företag de senaste 5 åren bland vilka vi bland annat hittar kända Boråsföretag som Ellos Group, Consortio Fashion Group, Hööks Hästsport, NetOnNet, Sparköp Postorder, Ateljé Margaretha med flera. Stephan har även jobbat med flertalet internationella kunder med global verksamhet.

ABOUT ALITE INTERNATIONAL
Founded in 2014, Alite International is now established in six countries and eight offices all over Europe.

Alite International provides digital solutions based on your current offer to the market. With digital change, we will create rapid business growth.