Snabbvalsmeny

16 Jan
  • Borås Yrkeshögskola
  • entreprenörskap

En entreprenörsresa inom framtidens digitala marknadsföring

“VÅR RESA SOM DIGITAL BYRÅ & FRAMTIDEN INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING”
ADWISE MEDIABYRÅ, William Rydh & Johan Andersén

William & Johan är två stycken otroligt drivna och passionerade entreprenörer. I slutet av 2014 fann de varandra som den perfekta mixen av två unika personligheter där deras kompetenser ständigt kompletterat varandra genom deras resa mot digital framgång.

Konsten att framgångsrikt surfa på Digitaliseringens vågor. På under tre år lyckades dessa två unikum skapa en framgångsrik digital byrå med fokus på digital marknadsföring – bestående av 16 stycken eldsjälar som tillsammans erbjuder enormt värde till alla de uppdragsgivare som Adwise valt att jobba med.

De har under sina tre år hunnit med en hel del, minst sagt. Bland annat blev de nyligen utnämnda till en utav “Sveriges bästa Sökmotoroptimerare”. De siktar på att under 2019 plocka hem utmärkelsen “Årets Gasellföretag” av Dagens Industri och de kan
idag stolt utmärka sig som en utav Sveriges främsta digital marknadsföringsbyrå som specialiserar sig på
högkvalitativa Webbproduktioner, E-Handelsbutiker i WordPress & WooCommerce i kombination med en hög kompetens inom sökmotoroptimering.

Välkomna till att lyssna på en underhållande historia om deras resa samt deras syn på framtiden inom Digital Marknadsföring på en öppen föreläsning. Ingår i utbildningen Digital Business Developer på Borås Yrkeshögskola.

Lokal: Garfveriet (våning 2)

kl. 9:00 – 11:45
Missa inte detta tillfälle till kostnadsfri kompetensutveckling och möjligheten att knyta nya kontakter.

Liknande event
22 Jan

Startup Class 2019

Startup Class är ett helhetspaket för dig som går i tankar att starta företag eller kanske nyligen har dragit igång. […]

Läs mer >
21 Feb

Alla snackar e-handel. Men hur lyckas man?

FashionInk bjuder den 21 februari 2019 in till ett panelsamtal där de bästa i branschen diskuterar framgångsfaktorer och delar med sig av erfarenheter och tips kring hur de jobbar med e-handel och logistik.

Läs mer >