Snabbvalsmeny

Charlotte Nordén, VD Cellbes

21 Nov

Från postorder till en vinnare i e-commerce! – Öppen föreläsning

Missa inte detta tillfälle till inspiration, kunskap och nya kontakter inom ramen för den öppna föreläsningen nr.49 på Borås Yrkeshögskola. Kostnadsfritt och öppet för alla!

Datum: 21 november
Tid: 09.00 – 11.00
Plats: Textile Fashion Center, våning 3, sal 4309
Anmäl dig här: https://www.facebook.com/events/271973596653587/

Charlotte Nordén har över 30 års erfarenhet från retail. Hon har jobbat med allt från inköp till marknad och försäljning, bl a som VD för Joy och Dream Fashion Group. Charlotte har dessutom haft ledande befattningar inom ICA.

Idag är Charlotte, sedan 2 år VD på Cellbes i Borås, samt ledamot i Svensk Handel STIL:s styrelse.

Kom och lyssna på Charlotte där hon inleder med att berätta om transformationen från postorder till E-handel. Utmaningarna och möjligheterna, samt hur viktigt det är med rätt team, kultur, energi och ledarskap för att lyckas.

Charlotte fortsätter efter en kort paus med att beskriva hur Cellbes jobbar från design till färdig produkt.

Föreläsningen är nummer 49 inom ramen för Borås Yrkeshögskola. Tillsammans har vi bidragit till inspiration, kontakter och kompetensutveckling för över 3000 personer.

Liknande event
22 Jan

Startup Class 2019

Startup Class är ett helhetspaket för dig som går i tankar att starta företag eller kanske nyligen har dragit igång. […]

Läs mer >
21 Feb

Alla snackar e-handel. Men hur lyckas man?

FashionInk bjuder den 21 februari 2019 in till ett panelsamtal där de bästa i branschen diskuterar framgångsfaktorer och delar med sig av erfarenheter och tips kring hur de jobbar med e-handel och logistik.

Läs mer >