Snabbvalsmeny

Charlotte Nordén, VD Cellbes

21 Nov-

Från postorder till en vinnare i e-commerce! – Öppen föreläsning

Missa inte detta tillfälle till inspiration, kunskap och nya kontakter inom ramen för den öppna föreläsningen nr.49 på Borås Yrkeshögskola. Kostnadsfritt och öppet för alla!

Datum: 21 november
Tid: 09.00 – 11.00
Plats: Textile Fashion Center, våning 3, sal 4309
Anmäl dig här: https://www.facebook.com/events/271973596653587/

Charlotte Nordén har över 30 års erfarenhet från retail. Hon har jobbat med allt från inköp till marknad och försäljning, bl a som VD för Joy och Dream Fashion Group. Charlotte har dessutom haft ledande befattningar inom ICA.

Idag är Charlotte, sedan 2 år VD på Cellbes i Borås, samt ledamot i Svensk Handel STIL:s styrelse.

Kom och lyssna på Charlotte där hon inleder med att berätta om transformationen från postorder till E-handel. Utmaningarna och möjligheterna, samt hur viktigt det är med rätt team, kultur, energi och ledarskap för att lyckas.

Charlotte fortsätter efter en kort paus med att beskriva hur Cellbes jobbar från design till färdig produkt.

Föreläsningen är nummer 49 inom ramen för Borås Yrkeshögskola. Tillsammans har vi bidragit till inspiration, kontakter och kompetensutveckling för över 3000 personer.

Liknande event
21-23 Maj

Masterclass 2019 - Skills and relations

Årets MasterClass innehåller inspirerande och motiverande föreläsningar och workshops. Så detta är ett unikt tillfälle att inte bara få kunskap […]

Läs mer >
22-23 Maj

Ledarskap och medarbetarskap i digitaliseringen

Föreläsningen är öppen för alla intresserade. Kostnadsfritt. Datum: Onsdagen den 22 maj Tid: 10.45 – 12.00 Plats: Plats: Textile Fashion Center, […]

Läs mer >