Snabbvalsmeny

09 Sep

Hackaton: DigiMode Passion For Fashion

DigiMode Passion For Fashion – en unik chans att utveckla egna idéer för en cirkulär textilindustri!

Är du en driven tjej mellan 17-30 år och har ett passionerat intresse för mode och re:design? Är du nyfiken på hur mode och teknik kan samspela för en bättre värld? Eller sitter du själv inne på en grym affärsidé?

Den 9-10 september annordnar Science Park Borås ett Hackaton DigiMode – Passion for Fashion, ett event där du får chans att utveckla egna idéer för en cirkulär textilindustri. Välkommen att delta!

Under en helg får du djupdy­ka i möjligheter kring textil och teknik. Du får också chans att i team, tillsammans med en innovationscoach, arbeta med idéer för hur man genom textil och teknik kan bidra till en bättre värld. De team som utvecklat den mest innovativa idén vinner en möjlighet att utveckla sin prototyp tillsammans med en innovationscoach, tillgång till affärsrådgivning från Drivhuset och ModeInkubatorn i Borås och får chans att pitcha sin idé mot andra tävlande inom Vinnovas satsning Innovate Passion. En unik möjlighet att träffa likasinnade och skaffa ett oumbärligt nätverk. Vad tvekar du på? Anmäl dig nu och var med och påverka framtidens textilindustri!

Mer information och anmälan: http://innovatepassionboras.se/

Liknande event
27 Feb

Startup Night Borås – Make It Happen

Är du entreprenör eller funderar på att bli? Har du en idé men vet inte vad nästa steg är? Då […]

Läs mer >
10 Apr

Sveriges Innovationsriksdag 10-11 april 2018

BE THERE OR BE LINEAR Stickade blodkärl, bildelar i kolfiber och DNA-märkta plagg. Med stadens textila kulturarv, en högskola i […]

Läs mer >
22 Maj

Det nya ledarskapsparadigmet

Det nya ledarskapsparadigmet Jag kommer i min föreläsning belysa den trend som allt fler av världens ledare nu börjar ta […]

Läs mer >