Snabbvalsmeny

Kenneth Qfvarnström, Director of transformation, Brainforest

11 Okt-

How to become a Serial Skiller – Öppen föreläsning

Missa inte detta tillfälle till inspiration, kunskap och nya kontakter inom ramen för den öppna föreläsningen nr.48 på Borås Yrkeshögskola. Kostnadsfritt och öppet för alla!

Datum: 11 oktober
Tid: 09.00 – 11.45
Plats: Textile Fashion Center, våning 3, sal 4309
Anmäl dig här: https://www.facebook.com/events/302021180383403/

Den nya generationen företag vinner idag marknadsandelar
genom att ändra spelreglerna i sin bransch.

De vill inte enbart vara lite bättre. De tänker större. De ser andra möjligheter. De tänker andra tankar. De definierar och formar sina marknader i linje med sina missioner och visioner. De förstår värdet av ett välbyggt varumärke.

De upptäcker tidigt vilka trender som håller på att se dagens ljus. De förstår vilka förväntningar trenderna skapar och innoverar sedan blixtsnabbt för att skapa ett kunderbjudande som löser problem, inspirerar, är skonsamt mot moder jord och gör livet tio gånger bättre för människorna som lever på den. De är SerialSkillers.

Följ med på en spännande resa i 180 och få ett antal konkreta tips på hur du ska innovera för att göra varumärket 1000% värdefullare för dina kunder och bli en Serial Skiller i din bransch.

Kenneth Qfvarnström har genomfört 100-tals fullskaliga varumärkeskoncept, kommunikationsstrategier och kreativa kampanjer under de senaste åren för både små regionala företag och stora multinationella koncerner. Utvecklade i mitten av 2000-talet en darwinistisk processmodell för hur ett varumärke byggs och kultiveras. Var under 2009 en av medstiftarna till Osterwalders ”Business Model Canvas”. Har studerat neuroestetik, synestetisk design och artificiell intelligens. Filosoferar till vardags kring hur människan kan utvecklas för att må bra i vår digitala biotop.

Jobbar idag som varumärkesstrateg, affärsdesigner och copywriter på Brainforest Agency, Borås. Har gästföreläst vid amerikanska, tyska och svenska universitet.​

Föreläsningen är nummer 48 inom ramen för Borås Yrkeshögskola. Tillsammans har vi bidragit till inspiration, kontakter och kompetensutveckling för över 3000 personer.

Liknande event
21-23 Maj

Masterclass 2019 - Skills and relations

Årets MasterClass innehåller inspirerande och motiverande föreläsningar och workshops. Så detta är ett unikt tillfälle att inte bara få kunskap […]

Läs mer >
22-23 Maj

Ledarskap och medarbetarskap i digitaliseringen

Föreläsningen är öppen för alla intresserade. Kostnadsfritt. Datum: Onsdagen den 22 maj Tid: 10.45 – 12.00 Plats: Plats: Textile Fashion Center, […]

Läs mer >