Snabbvalsmeny

03 Dec-
  • Borås Yrkeshögskola
  • Digital AD/Copy
  • Digital Business Developer
  • Klas Ekdahl
  • rebecka Gabrielsson

Människor i näringslivet tävlar mer än en elitidrottare? Men tränar mindre än en division 4-spelare.

Människor i näringslivet tävlar mer än en elitidrottare?
Men tränar mindre än en division 4-spelare.Öppen föreläsning för alla intresserade. Kostnadsfritt. Dela gärna inbjudan och hjälp oss nå ut!
Anmälan: https://www.facebook.com/events/426750624646657/

 

Borås Yrkeshögskola bryter mark genom att ta del av vad näringslivet kan lära av elitidrotten. Genom Rebecka Gabrielsson, mental tränare och reikihealer med flera adepter med SM-guld och VM-medaljer ber vi dig komma och se va de sju framgångsfaktorerna kan göra för att eliminera onödig stress, rädsla och göra dig mentalt stark. Låt oss diskutera varför och om människorna i näringslivet verkligen behöver mental träning.

ÖKA LÖNSAMHETEN
ByButeos mission är att eliminera onödig stress och öka engagemanget i prestationerna. Att hjälpa företag att bygga harmoniska medarbetare är en del i det uppdraget. Omfattande forskning visar att när medarbetare förstår sin egen mentala process ökar engagemang. När engagemang ökar, ökar innovation och kreativitet.

DELAKTIGHET I FÖRELÄSNINGEN
Vi kommer ge utrymme för dina blockeringar, dina hinder eller det du behöver förstå för att kunna ta dig vidare i din vardag. Rebecka gillar att publiken frågar och utmana inte bara henne utan även er själva.

—————————————————–
REBECKA GABRIELSSON
Mental tränare, bloggare, reikihealer
Grundare ByButeo & Mindkicker

Föreläsningen är nummer 64 inom ramen för Borås Yrkeshögskola. Tillsammans har vi bidragit till inspiration, kontakter och kompetensutveckling för över 5000 personer.

Liknande event
28-11 Maj-Jun

Hållbart Näringsliv!

Kunskap & inspiration för hållbart företagande genom kostnadsfria webinarium! En värld i förändring kommer påverka ert företag och era affärer. Ni […]

Läs mer >
08-09 Feb-Aug

BODY BEAUTIFUL - DIVERSITY ON THE CATWALK

BODY BEAUTIFUL – DIVERSITY ON THE CATWALK I utställningen Body Beautiful utmanar en ny generation modeskapare dagens normer och skönhetsideal […]

Läs mer >
30-16 Nov-Aug

GIANNI VERSACE RETROSPECTIVE

Modedesignern Gianni Versace var en sann pionjär som i slutet av 1900-talet utmanade modebranschen med sin gränsöverskridande design. Välkommen till […]

Läs mer >