Snabbvalsmeny

21-23 Maj
  • föreläsning
  • masterclass
  • Nordiska Textilakademin
  • relations
  • skills
  • workshop

Masterclass 2019 – Skills and relations

Årets MasterClass innehåller inspirerande och motiverande föreläsningar och workshops. Så detta är ett unikt tillfälle att inte bara få kunskap och idéer utan även att knyta nya kontakter med likasinnade oavsett var i ens karriär man är. Våra föreläsare är några av de bästa i sin bransch och ni kommer att få lyssna på deras livsresa och hur de förverkligade sina drömmar och visioner. I våra workshops som i år är exklusiva för våra studenter kommer ni nära inpå dessa föreläsare och få konkreta tips direkt av dem. I mån av tomma platser så kommer vi att släppa biljetter till våra föreläsningar till extern publik. Håll utkik på nordiskatextilakademin.se och på våra sociala medier.

Det handlar om relationer! …och kunskap.

INFORMATION OM PASSEN

Reebok föreläsning 21 maj 09.00-12.00

Hank Hardigan, som ingår i Reeboks framtidsteam berättar dels om hur hans 25-åriga karriär har sett ut, där han bland annat har arbetat för Calvin Klein, Ralph Lauren, Nautica, Palladium, Dry-shod och sitt eget märke Haha. Han kommer även prata om hur de arbetar på Reebok med nya teknologiska plattformar och tankesätt, hur en vanlig dag ser ut och ger inspirerande tips om vad man kan tänka på inom skodesignbranschen.

 

Reebok workshop 21 maj 13.30-17.00

ÄR DET EN SKO ELLER SKULPTUR? – Hank Hardigan, från Reebok Future team håller workshop om skor. En bransch han har varit verksam i över 25 år och har arbetat för bland annat Calvin Klein, Ralph Lauren, Nautica, Palladium, Dry-shod och sitt eget märke Haha. Exklusivt för våra studenter.

 

Jessy Heuvelink föreläsning 22 maj 09.00-10.30

Jesse Heuvelink, grundare och ägare av JH NOCTURNAL föreläser om hur hans resa har varit från att ha design som en hobby till att ha jobbat med bland annat J.Lindeberg, Adidas, Christian Lacroix med mera.

 

Lars Wallin – intervju 22 maj 11.00-12.00

Lars Wallin samtalar med Minna om sin karriär, liv och sina visioner inom fashion. Lars Wallin har vunnit många prestigefyllda priser, t ex Best Evening Gown i Miss World 1997. Han kan även kalla sig kunglig hovleverantör då han har skapat klänningar åt Kronprinsessan Viktoria på Nobelmiddagarna 2000, 2003 och 2006 och även för prinssesan Madelaine till Nobelmiddagen 2008.

 

Jessy Heuvelink workshop 22 maj 13.30-18.00

ATT ÖPPNA SINA VYER – Workshop med Jessy Hevelink, grundare och ägare av JH NOCTURNAL.
Efter workshopen avslutas dagen med en visning och presentation av ett företagssamarbete mellan våra sportdesignstudenter i Åre och Borås Kommuns Parkering AB. Exklusivt för våra studenter.

 

Eton – 90 år, föreläsning av Hans Davidson 23 maj 09.00-10.30

Hans Davidsson, VD på Eton i tredje generationen berättar om Etons 90-åriga historia och hur deras vision om att göra de bästa skjortorna har hållit i sig sedan 1928 och Etons arbete att aspirera på – och ta – positionen som nummer ett på den globala skjortmarknaden.

 

Eton workshop 23 maj 11.00-15.00

En workshop om remake där Jonathan Ulenuis från Eton medverkar. Exklusivt för våra studenter.

Liknande event
28-11 Maj-Jun

Hållbart Näringsliv!

Kunskap & inspiration för hållbart företagande genom kostnadsfria webinarium! En värld i förändring kommer påverka ert företag och era affärer. Ni […]

Läs mer >
08-09 Feb-Aug

BODY BEAUTIFUL - DIVERSITY ON THE CATWALK

BODY BEAUTIFUL – DIVERSITY ON THE CATWALK I utställningen Body Beautiful utmanar en ny generation modeskapare dagens normer och skönhetsideal […]

Läs mer >
30-16 Nov-Aug

GIANNI VERSACE RETROSPECTIVE

Modedesignern Gianni Versace var en sann pionjär som i slutet av 1900-talet utmanade modebranschen med sin gränsöverskridande design. Välkommen till […]

Läs mer >