Snabbvalsmeny

10 Okt-

Next Textile 2019 – TEX!

Den 10:e oktober arrangeras framtidskonferensen NEXT TEXTILE i Textile Fashion Center, Borås. En heldag där internationella branschexperter blickar in i framtiden för att utröna mode- och textilbranschens möjligheter och utmaningar.

NEXT TEXTILE är ett unikt tillfälle att få ta del av möjliga framtidsscenarion för textil- och modebranschen från experter inom trend, forskning och ny teknologi. TEX! By Marketplace Borås tillsammans med HuginBiz bjuder in till en ny typ av konferens: NEXT TEXTILE – Beyond 2022:

”Vi talar regelbundet med våra medlemmar i mode- och textilbranschen. Alla beskriver en viss osäkerhet inför framtiden”, säger Pierre Rosengren, VD för arrangören TEX! .”Next Textile är ett av våra sätt att bidra till våra medlemmars fortsatta framgång med handfasta tips och verktyg för att rusta verksamheten för framtiden”.

Konferensen gästas av tre internationellt erkända talare; Louisa Smith, trendkonsult från Textile Forecast, Charles Ross från Royal College of Art Textile Innovation och Dr Pamela Ravasio, CSR-expert på Hohenstein Institute.

Följ länk för anmälan och mer info: http://www.texsweden.se/event/next-textile-2019/

Liknande event
28-11 Maj-Jun

Hållbart Näringsliv!

Kunskap & inspiration för hållbart företagande genom kostnadsfria webinarium! En värld i förändring kommer påverka ert företag och era affärer. Ni […]

Läs mer >
30-16 Nov-Aug

GIANNI VERSACE RETROSPECTIVE

Modedesignern Gianni Versace var en sann pionjär som i slutet av 1900-talet utmanade modebranschen med sin gränsöverskridande design. Välkommen till […]

Läs mer >