Snabbvalsmeny

04 Sep-

Så blir du en fena på LinkedIn!

LinkedIn ett verktyg att öka möjligheter till praktik (LIA) och jobb? Eller ett verktyg för att skapa affärer?

Anmäl dig här: https://www.facebook.com/events/479493452867462/

OBS: Ta med datorn! Vi jobbar hands-on med att lägga grunderna för din LinkedIn-profil!

Över 3,5 miljoner svenskar finns på LinkedIn. De allra flesta för att utveckla sin karriär och/eller skapa affärsmöjligheter för företaget. Innan du går härifrån har du fått fyra konkreta råd som ger dig framgång på LinkedIn, även om du knappt varit aktiv tidigare. Din guide och inspiratör är Christoffer Bertilsson, även kallad Mr LinkedIn.

Christoffer har hjälpt 100-tals professionella att bemästra LinkedIn för att utveckla sina karriärer, få ett större business nätverk och skapa affärsmöjligheter.

Robert Lindberg är Sveriges representant för LinkedKurs och har många års erfarenhet inom marknadsföring. Han har byggt upp ett eget varumärke inom personligt skydd, (PPE) och även skapat ett flertal lyckade kampanjer och aktiviteter i de nordiska länderna.

Lokal: Textile Fashion Center, våning 3, sal 4309+4308.

Föreläsningen är nummer 57 inom ramen för Borås Yrkeshögskola. Tillsammans har vi bidragit till inspiration, kontakter och kompetensutveckling för över 4000 personer.

Liknande event
28-11 Maj-Jun

Hållbart Näringsliv!

Kunskap & inspiration för hållbart företagande genom kostnadsfria webinarium! En värld i förändring kommer påverka ert företag och era affärer. Ni […]

Läs mer >
30-16 Nov-Aug

GIANNI VERSACE RETROSPECTIVE

Modedesignern Gianni Versace var en sann pionjär som i slutet av 1900-talet utmanade modebranschen med sin gränsöverskridande design. Välkommen till […]

Läs mer >