Snabbvalsmeny

31 Okt-

Sluta gissa! Datan (AI) visar vägen.

HUR FATTAS FRAMTIDENS BESLUT – ÄR AI SVARET?

Ge plats för Artificiell Intelligens i styrelsen”

Vad är det som gör att utvecklingen av och intresset för AI (artificiell intelligens) accelererar i en allt högre takt just nu?

Artificiell intelligens, AI, är ett av vår tids mest fantasieggande områden. Artificiell intelligens jämförs med internets genombrott och big tech-bolagen rustar för att hinna först i guldruschen.

Amazon utmanar Google, Apple, Facebook och Microsoft om vem som ska leda världsracet kring artificiell intelligens. I Sverige storsatsar Wallenbergarna.

Marcus Wallenberg säger ”det första steget är insikt och kunskap. AI kommer påverka oss alla. Lär känna den och lär känna din väg framåt.” Men tekniken räcker inte som lösning. Det måste finnas människor som kan ta rätt beslut för sina företag, med AI i ryggen som informationskälla. Är det dags att ge plats för AI i styrelsearbetet?

Välkommen till en inspirerande Styrelsedag med Amer Mohammed (Stena Line) om ”The Autonomous business”. Kenneth Qfvarnström (Brainforest) och Emma Kinnås (techföretaget Zalster) ger oss insikt om hur affärsnytta realiseras innan Niklas Hedin (Centiro Solutions) gästtalar och modererar årets styrelsedebatt.

Missa inte möjligheten att knyta nya affärskontakter och få nya perspektiv på att ta styrelsevägen till bolagsutveckling.

 Observera! Styrelsedagen är exklusivt för medlemmar.

Inte medlem? Erbjudande! Teckna medlemskap i samband med anmälan (Kryssa i ”Jag vill bli medlem” längst ned och välj förening Sjuhärad) så erbjuder vi medlemskap som sträcker sig till 20191231 för 1600 kronor (15 månader till priset av 12 månader). Rabatt för student- och seniormedlemskap. Anmäl dig här: http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=bacfc42f-a19d-e811-9847-0050568d2e4c 

Liknande event
21-23 Maj

Masterclass 2019 - Skills and relations

Årets MasterClass innehåller inspirerande och motiverande föreläsningar och workshops. Så detta är ett unikt tillfälle att inte bara få kunskap […]

Läs mer >
22-23 Maj

Ledarskap och medarbetarskap i digitaliseringen

Föreläsningen är öppen för alla intresserade. Kostnadsfritt. Datum: Onsdagen den 22 maj Tid: 10.45 – 12.00 Plats: Plats: Textile Fashion Center, […]

Läs mer >