Snabbvalsmeny

07 Jul

SM-veckan på Textile Fashion Center

Textile Fashion Center på SM-veckan.

Från den 30 juni till den 7 juli kommer ett 50-tal sporter avgöras runt omkring i Borås. Textile Fashion Center deltar givetvis på denna folkfest, dock inte med några tävlingar i huset men som ett upplevelsecentrum. Välkommen till vattenhålet i utkanten av city.

Under hela veckan visar Textilmuseet en specialutställning som heter ”KLÄDD FÖR SPORT – från bloomers till MAMILs”- speciellt framtagen för SM-veckan. Som besökare kan du få en guidad tur dagligen kl. 11 och dessutom är det helt kostnadsfritt att besöka Textilmuseet. Varför inte passa på att droppa in på Textilmuseets DIY-avdelning och gör din egen supporterflagga eller något annat sportigt?!

För den som är intresserad av smarta textilier och tekniska innovationer har möjlighet att besöka Smart Textiles Showroom som håller öppet den 30 juni och 5 juli mellan kl. 12-15.

Alla som känner för att vila sig från sporten en stund kan besöka Navet Science Center där Mammutar och Papputar är i fokus. Utställning om Istiden är en av sommarens höjdpunkter i Borås.

På Textile Fashion Center finns även möjlighet till fika och lunch på The Company och shopping på Fashion Gallery.

Välkomna hit för att ladda batterierna och fylla på med inspiration.

Följande verksamheter har öppet under SM-veckan, se vardera hemsida för mer info.

Fashion Gallery: http://www.fashiongallery.se/

Smart Textiles Showroom: http://smarttextiles.se/textile-showroom/

Textilmuseet: http://textilmuseet.se/

The Company: http://thecompany.se/sv/

För fullständigt program se nedan.

För mer info om SM-veckan som helhet. Klicka här för att komma till officiella sidan.

Liknande event
30 Maj

Fashion DAYS 30 juni- 2 juli 2018

FashionDAYS är ett event som syftar till att uppmärksamma och stärka Borås och Sjuhäradsregionen inom mode, textil och design. Under […]

Läs mer >
18 Jun

Drivhuset Sommarföretagare startar!

Nu drar Drivhuset Sommarföretagare 2018 igång i Textile Fashion Center. Drivhuset Sommarföretagare är en intensivkurs i affärsutveckling under två veckor […]

Läs mer >