Snabbvalsmeny

07 Jul

SM-veckan på Textile Fashion Center

Textile Fashion Center på SM-veckan.

Den 30 juni till den 7 juli kommer ett 50-tal sporter avgöras runt omkring i Borås. Textile Fashion Center deltar givetvis på denna folkfest, dock inte med några tävlingar i huset men som ett vattenhål i utkanten av city.

Huset kommer delvis fungera som mötescentrum där volontärer, feriepraktikanter och där personal startar sin dag och huset är öppet för allmänheten.

Textilmuseet har med tagit fram en specialutställning som heter ”KLÄDD FÖR SPORT – från bloomers till MAMILs” och bjuder på guidad tur varje dag kl. 11. Dessutom är det helt kostnadsfritt att besöka Textilmuseet under hela SM-veckan. Passa även på att droppa in på Textilmuseets DIY – avdelning och gör din egen supporterflagga.

För den som är intresserad av smarta textilier och tekniska innovationer har möjlighet att besöka Smart Textiles Showroom som håller öppet den 30 juni och 5 juli mellan kl. 12-15. Fika och lunch på The Company samt shopping på Fashion Gallery är möjligt under hela veckan.

För alla som känner för att vila sig från sporten en stund kan även besöka Navet Science Center där Mammutar och Papputar är i fokus. Utställningen om Istiden är en av sommarens höjdpunkter i Borås.

Välkomna hit för att ladda batterierna och fylla på med inspiration.

För fullständigt program se nedan.

För mer info om SM-veckan som helhet. Klicka här

Liknande event
07 Jul

SM-veckan på Textile Fashion Center

Textile Fashion Center på SM-veckan. Den 30 juni till den 7 juli kommer ett 50-tal sporter avgöras runt omkring i Borås. […]

Läs mer >
12 Sep

CROSSOVER- textil konst festival

12-19 SEPTEMBER 2017 Textilmuseet och Borås Stad är värd för European Textile Network konferens under 2017. Konferensen och ett festivalprogram […]

Läs mer >