Textile Fashion Center
Textile Fashion Center
Social RSS Instagram Facebook Twitter RSS

FÖRETAG I KONTORSHOTELLET

Erbjuder innovativa tjänster till Skandinaviska kläd- och skovarumärken som vill hitta nya handels- och produktionsmöjligheter i Europa.

ADVENTURE HERO

IT-plattform för bokning av äventyrsaktiviteter.

Athlete Analyzer är en plattform för judoutövare och coacher där användare har möjlighet att bl.a följa sin fysiska utveckling, rapportera in resultat, analysera tekniker m.m.

Ett av Europas ledanade konstultföretag inom immaterialrätt med full service inom prosecution, tvister, juridisk rådgivning och strategiska tjänster inom IP (Intellectual Property).

Specialiserat informations-system för akutvård som tagits fram tillsammans med läkare, sjuksköteskor och andra experter inom området för att lösa de problem som finns med bristfälliga it-stöd.

Boromed AB levererar Sjukvårdsprodukter till Landsting och privat-sjukvård. Allt bygger på enkelhet, säkerhet samt kostnadseffektivitet.

Borås Waste Recovery AB shall, through collaboration and knowledge transer on an international market, contribute to the develop-ment of local sustainable societies. This will generate business opportunities for the company and its networks.

Charlotte Rölander utvecklar individer, organisationer, projekt och produkter genom inspirerande och kreativ projeltledning och utbildning.

Superior shirts for the young dressed man.

Communic Affärsutveckling arbetar med att strategiskt utveckla, formge och kommunicera budskap och bilder till marknaden.

CUSTIMIZED CARBON
3D FABRICS

Utvecklar ett 3D armerings-material av kolfiber för tillverkning av högpres-terande kompositmaterial som användas i bärande konstruktioner och komponenter.

DAILY RESCUE

Räddningsfilt för räddningstjänst/ambulans för att undvika nedkylning av patient.

Arbetar med coachning /mentorskap med ledorden delaktighet, drömmar, längtan och öppenhet, som ger inspiration, arbetsglädje och kreativitet.

Bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.

Välsittande funktionsplagg som kombinerar slitstarka material med stretch-material för bästa funktion och passform.

Garda of Sweden - proffs på regnkläder. Med egen produktion i Polen, erbjuder Garda även lönsömnad, svetsning och tejpning i små och stora kvantiteter

Garp affärssystem har länge varit det naturliga valet för företag inom textil- och konfektionsbranschen. Av våra ca 1600 kunder återfinns 35% just här. Med vår kompletta systemlösning, Garp for Fashion, har kunderna full kontroll på allt från artikeldata till bokföring. Garp affärssystem används också av tillverkande och distribuerande bolag.

Your partner in textile solutions. Sedan 1993 har GEFA specialiserat sig på teknisk textil. De erbjuder lönsömnad (CM-produktion) såväl som fullservice-lösningar på egna fabtiker i Lettland och tillsammans med goda samarbets-partners i övriga Europa och Asien.

Getupdated har utvecklat en rad tjänster som täcker in de flesta grundbehoven inom digital marknads-föring. Från att sätta upp en professionell hemsida, till att aktivt arbeta med sponsrade länkar, sök-motoroptimering och marknadsföring via mobilen.

GuardianAngel Swedens (GAS) affärsidé är att designa, marknadsföra och sälja mode, pyssel, smycken och accessoarer för unga flickor, samt erbjuda mötesplatser som inspirerar och stärker deras identitet genom en fantasyvärld sprungen ur Nordisk mystik och Japansk street. 

Läxhjälp i Borås, Göteborg och Lund.

Fotograf Henrik Bengtsson.

Struktur och utveckling för företag som vill ha mer, men som inte har tid, personal eller egen marknadsavdelning.

En liten, snabb och effektiv byrå som jobbar med allt från analys och strategi till grafisk form, webbsidor, sälj- och presentations- material samt illustrationer och bilder i alla dess former. Alltid när kunden.

Ditt affärssystem.

Kardem Textile is among Turkeys leaders in ready-made garment manu-factures since 1990. 

Optimizing business models and resources while implementing trans-formational change in fashion and apparel.

Ett helthetskoncept inom datautbildningar.

Ett alternativ till dagens lastpallar genom en ny pallfot tillverkad av åter-vunnen plast som fästs på en pappskiva.

Mockasiner för de minsta av miljöcertifierat skinn i hög kvalitet

Levererar underkläder och badkläder med ledorden kvalitet och exklusivitet. På huvudkontoret i Textile Fashion Center sker allt från design och prov-sömnad till administration av produktion, katalog och e-handel.

Månsing är ett designspråk med fokus på textil och detaljer till badrummet.

Nordisk Film grundades 1906 och är ett av de äldsta, fortfarande verk-samma, filmbolaget i världen.

Beanies och andra accessoarer i ekologiska och hållbara material. Användbara både för outdoor eller till en schysst outfit i stan.

Optimera profildesign erbjuder skräddarsydda lösningar inom profil- och presentreklam.

Rekotex – Skapar samarbeten för textila företag för att utnyttja textila resurser på ett optimalt sätt. Genom att vara länken mellan textila företag med stora tyglager efter produktion och företag som har behov av mindre kvantiteter i lager kan vi bidra till att dels minimera begreppet avfall samt stötta för en mer flexibel ledtids- och designprocess.

Sysslar med licensiering, sponsorship och konsulting och hjälper andra företag och individer med köp av film- och TV rättigheter, marknadsföring, licenseavtal, nätverk, uppföljning och analys.  

Tillsätter inspiration och innovation till alla plagg och accessoarer från design till distribution.

Trading & agentpartner med ambitionen att hjälpa dig med nya idéer, kvalitéer och modeller och fungera som en inspirationskälla till dina kommande nyheter med noggrant utvalda leverantörer.

Sigma är världsledande inom IoT och kan hjälpa dig med samtliga tjänster inom Internet of Things. Från en första workshop för att veta vart du ska till en färdig lösning, implementerad i din verksamhet.

Affärssystem anpassade efter textilbranschen. Teko Solutions ökar din lönsamhet och gör dig effektivare genom att förenkla dina affärs-processer och samla all information på ett ställe.

Onlineapotek för egenvård och kundanpassad service inom områdena Diabetes, Allergi/Överkänslighet
och Förälder/Barn.  

Måttagning, sömnad och montering. Med passion för tyg och känslan det kan ge erbjuder textilrummet allt från helhetslösningar för textilierna i ditt projekt till uppsömnad av gardiner och kuddar.

Din kontors & profil leverantör.

Profilprodukter och present-reklam med huvudkontor i Sandared.

Transbaltika är en liten speditör med stora möjligheter, flexibilitet och anpassade lösningar.

Twood

Twood är ett nytt innovativt material av textilt spill. Ett estetiskt tilltalande och miljömässigt hållbart material med liknande egenskaper som trä.

Leverantör av accessoarer som knappar, läder- och silikonmärken, dragkedjor, infästningar och maskiner i många olika material där traditionen av Wasa Sweden Quality - med kvalitet på materialen -  går genom hela kedjan.

Kostnadseffektiva och enkla produkter för vattenrening, framtagna genom forskning inom textilindustrin.

Webauktion

Tredje generationens auktionssight.


Producent av högkvalitativa tyger till arbetskläder och skyddskläder som testas i moderna testanläggningar.

En snygg och tvättbar trosa för kvinnor med ansträngningsinkontinens.

En virtuell handelsplats på nätet där konsumenter klickar sig runt på olika gator för att utforska lokala butiker, utbud och erbjudanden. Bakom står bolaget City Online Global Trade.

DELA: